Instagram per a pares i mares

Oferim a les AMPA de les escoles una xerrada especialment adreça a pares i mares titulada Instagram (Segur). Coneixem l’app de moda per poder educar digitalment.

Durant aquesta xerrada coneixem de manera global les múltiples funcions de l’app de moda basada en la fotografia, Instagram, i descobrim com pot resultar una eina molt útil per iniciar i educar els nostres fills en temes com la privacitat, la cura de continguts, el respecte a Internet i l’ús responsable de les xarxes i d’Internet, entre altres aspectes.

Com a pares ens sorgeixen molts dubtes quan parlem de xarxes socials, apps, privacitat, bulling digital, seguretat a les xarxes. La finalitat d’aquesta xerrada és perdre la por i aprendre que la vida digital i la vida presencial són una mateixa cosa i que, amb una mica de dedicació i d’interès, podem coeducar-nos en família en aquest camí cap a la digitalització de les relacions humanes.

Actualment, ja hem impartit aquesta xerrada a l’Escola Pax i a la Salle de Tarragona (2016 i 2018). Vegeu-ne aquí la ressenya de Barbara Vastenavond a YoumeKids.

Si t’interessa que vinguem al teu centre, contacta amb nosaltres!