Qui som

Som l’Albert Anguera i la Rosa Comes, dues persones que fa més de quinze anys que treballem en l’àmbit de les xarxes socials i la comunicació digital.

Som mànagers de la comunitat oficial d’instagramers de Catalunya (IgersCatalonia), des d’on hem organitzat activitats culturals, formatives i festives molt diverses, hem desenvolupat el primer mapa del món fet per i per a instagramers, l’IgersMap, i hem comissariat l’IgersCorner, la segona sala d’exposicions dedicada permanentment a la fotografia d’Instagram. Hem gestionat les xarxes socials de diferents marques de l’àmbit gastronòmic, associatiu i educatiu i hem impartit cursos sobre Instagram als Centres Cívics de Tarragona, a la Generalitat de Catalunya, a la Diputació de Tarragona i a la Biblioteca Pública de Tarragona.

Des de l’àmbit de l’administració, hem intervingut en el desenvolupament de projectes 3.0 com El Batec del Temps o del projecte de comunicació digital de l’Ajuntament de Tarragona.

T’oferim assessorament i serveis de gestió de xarxes socials i també tallers formatius de tots nivells, tant d’iniciació com per a usuaris avançats, potenciant-ne, sempre, els aspectes més creatius i participatius.

Contacta amb nosaltres a: info@animalde3potes.com