Què hem fet

Des de les nostres feines respectives tant en l’àmbit privat com en l’àmbit de la gestió pública, fins ara hem dut a terme diversos projectes relacionats amb la comunicació digital i la dinamització de xarxes socials i de comunitats a Internet.

Hem treballat per organismes i empreses com Estrella Damm, Instagramers, la Diputació de Tarragona, la Diputació de Barcelona, el Patronat de Turisme de Salou, el Patronat de Turisme de Tarragona, Turisme de Lleida, el Movistar Centre o l’agència de comunicació La López.

> En l’àmbit privat:

. Des de l’any 2011 gestionem la comunitat oficial d’Instagramers del Camp de Tarragona. Dins d’aquest projecte, hem organitzat trobades d’usuaris, instawalks, diàlegs fotogràfics, jornades formatives i concursos, i així, ens hem convertit en una de les comunitats més actives de l’Estat espanyol, amb més de 14.000 seguidors.

. En col·laboració amb l’agència de comunicació La López, hem gestionat les xarxes socials de marques com Inedit i Gvtarra i de l’Institut Comte de Rius de Tarragona.

. El 2014 vam crear el projecte IgersMap, el primer mapa del món fet per a i per a instagramers, que s’ha implantat a Tarragona, Barcelona, Madrid, Girona, Lleida, Saragossa, Bilbao, les Illes Balears, València, Salou i la província de Barcelona.

. Hem impartit cursos d’Instagram inicial i avançat a la Biblioteca Pública de Tarragona, als Centres Cívics, al Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat de Catalunya i a la Diputació de Tarragona des del 2013.

. Actualment, a més, som els mànagers de la comunitat d’Instagramers de Catalunya, @IgersCatalonia, amb 33.800 seguidors.

. Des de l’abril de 2018 comissariem l’Instagramers Corner al Movistar Centre de Barcelona, la segona sala d’exposicions permanent a Europa dedicada a la fotografia d’Instagram.

> En l’àmbit de l’administració pública hem intervingut en:

. El desenvolupament d’El Batec del Temps, un projecte 3.0 de patrimoni i art que vol utilitzar el medi d’Internet per explicar el patrimoni des de la mirada i la interpretació dels creadors contemporanis. (Ajuntament de Tarragona)

. La implantació de la campanya #FandeTGN en el marc de l’estratègia comunicativa 3.0 de les conselleries de Cultura i Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona. L’objectiu: incentivar les recomanacions culturals entre els ciutadans i la comunitat i donar-los la veu per compartir la cultura des de diversos punts de vista.

. El desenvolupament del projecte digital de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana. Des d’aleshores, també intervenim en l’estratègia de la comunicació 3.0 de les conselleries de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona.

. La gestió de Territoris Creatius, Espai dels creadors del Camp de Tarragona, la comunitat d’aquesta plataforma virtual que tenia l’objectiu de difondre i impulsar la tasca dels creadors del Camp de Tarragona en els diversos àmbits artístics. (Serveis Territorials de Cultura a Tarragona i Universitat Rovira i Virgili, 2009-2011)

. La dinamització de les xarxes facebook i twitter de Lletres Tarragona. (Ajuntament de Tarragona)

. També hem fet i fem: redacció de butlletins culturals, disseny i mateniment de webs culturals, disseny d’exposicions virtuals, organització de concursos i desenvolupament d’activitats virtuals de creació literària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s