Instagram per a empreses i autònoms amb els @igerstgn

Segur que ja fa un temps que us han dit que la vostra empresa o projecte ha de tenir un perfil obert a Instagram, que la vostra marca hi ha de ser sí o sí… En realitat, però, no sabeu ben bé com posar-vos-hi, com començar i, sobretot, com continuar…

És ben cert que l’estratègia comunicativa de les empreses petites i mitjanes i dels autònoms cada cop ha de tenir més en compte la seva presència en xarxes socials visuals com Instagram, que està creixent de manera vertiginosa, però, alhora, molt sovint passa que la planificació i la gestió diària d’aquestes xarxes les desenvolupa la mateixa persona que fa moltes altres feines dins de l’organització.

logogrisosgrupatUs proposem un taller introductori d’un matí de durada que us donarà eines en diversos sentits: us permetrà conèixer les accions que cal desenvolupar per adquirir una identitat diferenciadora i també saber fer funcionar diferents aplicacions de gestió i d’edició per aconseguir continguts visuals i interactius de més qualitat. Us hi explicarem les possibilitats que Instagram ofereix des del punt de vista tècnic i us introduirem, igualment, al protocol de relacions i a la interacció que s’hi estableix, per tal de poder iniciar-hi una presència adequada.

Ponents: Albert Anguera i Rosa Comes, mànagers d’@igerstgn, d’@igerscatalonia i d’@igersmap
Dia: 11 de març de 2017
Horari: de 10 a 14 h
Lloc: Casa Joan Miret (Rambla Nova, 36, Tarragona)
Preu
: 40 euros
Inscripcions: igerstgn@gmail.com
Metodologia: El taller serà eminentment pràctic i, durant aquesta sessió, adquirirem tots els coneixements, aplicant-los directament al perfil que gestionem.
Requisits mínims: Tenir creat un perfil a Instagram i portar un smartphone o una tauleta amb connexió a Internet i amb l’aplicació instal·lada.
Adreçat a: Qualsevol persona que treballi en o per a una empresa o projecte i que vulgui aprendre a fer servir Instagram com a eina de promoció i d’interacció

agplanningijoanmiret

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s